If You're Into It

Flight of the Conchords



If you want me to
I could hang 'round with you
If I only knew
That's what you're into.
You and him
Him and you
If that's what
You're into
Him hanging 'round
Around you
You're hanging 'round
Yeah, you're there too.
And if you want me to
I will take off all my clothes for you
I will take off all my clothes for you
If that's what you're into
How 'bout him
In the nude?
If that's what
You're into.
In the nude in front of you
Is that what you'd wanna view?
If it's cool with you
I'll let you get naked too
It could be a dream come true
Providing that's what you are into
Is that what
You're into?
Him and you
In the nude?
That's what he's prepared to do
Is that the kind of thing you think you might be into?
And then maybe later
We get hot by the refrigerator
In the kitchen next to the pantry
You think that might be what you fancy?
In the buff
Being rude
Doing stuff
With the food
Getting lewd
With his food
We heard that's what you are into
Then on our next date
Well, you could bring your roommate
I don't know if Stu is keen to
But if you want we could double-team you
How about you
And two dudes?
Him, you and Stu
In the nude
Being lewd with two dudes with food
Well, that's if Stu's into it, too
All the things I'd do
The things I'd do for you
If I only knew
That's what you're into 

God jul & Gott nytt år

Den här veckan träffade jag linnea som jag inte har träffat sen flera månader sen. Det var mycket trevligt, har saknat dig, myspysade med love actually, den filmen är så jäkla bra. hugh grant spelar så jäkla bra,han är alltid rolig i sina roller. Och för första gången på flera år så har vårt gäng faktiskt fixat dricka mer än en hel VECKA innan festen. Man lever i en dröm, nån nypp mej snälla. Detta händer inte ofta asså, så man får njuta av tillfället!. laddar som fan nu, vi köpte rejällt med dricka, så utar nån gräns så ska vi uppleva en trans av jäkligt fulla västervikare utan att störra sig på nån<; VÄSTERVIK, love it. Solsken, Socialt, Mysigt, bra krogar, mycket nattliv, beachen, brudar, träffar jämnt nytt folk. Västervik har allt.

blondinbella, älskar din nya serie på tv400 tvbloggen.. wow vilken serie. Så roligt att se hur du tränar på gymmet och att du bär handskar så du inte får fula händer.

Xmas,Xmas.. Det är nått som ska bli roligt. Det har blivit lite dit och dat om xmas, ska man gå elr inte. Känner mig inte så pepp av flera anledningar, men alla ska ju dit så orka sitta hemma och inte göra nått.

Undra vad som kommer hända i framtiden. Jag vill till LONDON!.

jag tror att london är staden för mig. Den har allt som jag är intresserad av. Dock så har jag inte sett så många snygga brudar där. Jag har alltid haft en känsla att det finns snyggaste tjejerna finns i sverige. visst jag har inte varit utomlands allt för många gånger men när jag har varit det så har jag alltid kommit fram till att dom snyggaste brudarna finns i kalmar ;D tyskar förstör sitt utseende med sin dialekt, norska tjejer verkar vara söta, har dock inte varit norge.

Jag känner ingen julstämning. Den är helt borta. vill vara liten, det var alltid snö på julafton då, det är det aldrig längre :/ fast det var väl känslan som gjorde att man gillade jul när man var mindre. Vi åkte alltid till farmor på julafton, mycket julpynt. lite mörkt, mysigt och varmt. varma drycker, stor gård med mycket snö på, man öppnade alltid julklapparna sent framåt 8 på kvällen. man hade längtat hela dan efter det stora paketet med en lapp där det stod "god jul william". Hockey spelet som var i, gjorde mej överlycklig och när jag slog farfar med 2-0 så var pricken över i:t ett faktum. God chocklad med vänner och familj. Det kommer säkert hända igen men inte med den känslan.

På äldre dar så tänkter man allt för mycket. vill koppla bort dom när man känner för det. som tex när man ska sova. jag har allt för mkt tankar i min lilla skalle när ja ska sova. jag börjar leta efter ett sug rör och borrar ett hål snart så jag kan suga ut alla konstiga ider och drömmar ut huvudet. Har fixat borren men sug rören var slut på netto.

PEACE OUT!

love willy ..

Dream


Drogs, Porn and Sauna

Hallå där

I fredags satt jag på rummet och tänkte vad ska jag göra den här helgen. Vad fanns det att göra ? det är kallt ute så absolut inga ute aktiviteter, blire nån fest i kalmar, millencolin på palace, nån som vill gå? hmm näe tänkte väl det. Man försökte höra av sig till den man hade sagt att man skulle gå med men nja det går lite knakigt på "höra av sig" delen tydligen. Näe det sista altenativet var att åka till västervik. Så det fick bli det. Jag undrar varje gång jag står på busshållsplatsen, varför är jag så tidig, jag får ju bara stå och frysa. Jag vet att bussen går fån station vid hel och att det tar ungefär 10 min för bussen att komma till min hållplats men ändå så ska jag stå där 5-10 min innan klockan är hel. Bussen var proppfull som vanligt när man kliver på och man scannar bussen på en lämplig sittplats, man tittar efter nån person som inte stirrar bort så snabbt man närmar sig, hatar den situationen, men som tur var så satt jakob på bussen och drog tag i mej, trodde nån blev lack på mej först. Det var trevligt med lite sällskap hem på bussen, jag hatar att åka buss, utan musik så skulle jag inte ens gå i närheten någon buss. Jag tog med mej datorn och sedan när man kom hem så blev det helt plötsligt lan, kaffe, cola, popcorn, wow, och trevligt umgänge. Vi vänder helt på dygnet och vaknar klockan 5 på eftermiddan. På lördan så lagade vi tacos, en helt ny mat rätt jag vet. Spela poker, och jag minns inte vem som vann, vi var nog alla lite lulliga vid det laget. Vi drog fram vatten pipan och kollade på lite lesbiska fantasier. Sen blev det att dra ner på krogen, fick höra på en tjej och fick höra om alla hennes sexuella fantasier och erfarenheter. Att nån kunde vara så öppen var lite förvånade. Att gå till krogen i västervik suger. Man träffar sällan nått nytt folk, det är ungefär 10 killar på en tjej och man stör sig mest på allt folk men dom spelar ju i alla fall bra musik, eller ?! hmm. smaksak kanske, men nja morella har en bra förmoga att tjata ut alla låtar och har en över entuastiskt dj som skricker "VÄLKOMMEN TILL MOOOOOREEEELLA!" 20 ggr på en hel kväll, vi fatta första gången. vi drog sedan hemmåt, stanna en sväng på åhmans för lite föda och sen hem till min bastu och det var så jävla skööönt. För det var verkligen ice age ute. Sen blev det myspys. Det var en helt okej kväll. Jag längtar till nyår. Hoppas på att vara lite mer pepp på att festa då och att man träffar lite nytt folk, skulle nog behöva det nu, känner mej ganska deppig och går bara runt och stör mej på folk ;D. fast man kan inte vara glad jämnt. 

Jag har hittar flera bra låtar, som jag håller på att tjata ut nu. här är en som jag tycker är jäkligt bra.


Brunettes

The Brunettes - Small Town Crew



Gillar hennes röst, ger en lungande effekt på mej.

RSS 2.0