Tomato Willy

Jaha jag som trodde jag hade nått med närlivs tjejen men det blev inget. När jag var där så fick jag reda på att hon hade pojkvän, så jag lämnar det :). Jag är lite glad över mig själv att jag lyckades prata med henne i alla fall :) även om det inte är så svårt egentligen, det kommer jag inte säga när nästa tillfälle dycker upp haha.

Vad händer i sommar ?

Jag har inte alls mycket planerat i sommar, jag har inte fått nått sommarjob så tjäna pengar kan jag ju glömma. Och eftersom jag inte har alls för mycket pengar så kan jag inte heller resa. Jag har i alla fall ett presentkort som jag kan andvända med att resa på. Det blir säkert till Paris. Annars så tänkter jag göra massa mindre tripper. Det skulle vara grymt att fira midsommar på öland. Åka till liseberg, gröna lund. Jag älskar berg o dalbana, finns det något roligare.

Annars så är jag en tomat. Tomato Willy, jag hoppas att jag kan ruttna snart så jag blir brun ;0

Jag har fortfarande ingen soffa, jag blir galen snart. Vart kan man hitta en sjyst och billig soffa. Det går helt enkelt inte. Antingen så ser dom ut som farmors soffa eller så kostar dom 20 000 och är av äkta skinn importerat från japan. Jag har en chips skål som kruka till en växt och självklart så måste jag då ha en popcorn skål till min andra krukväxt. Nästa inköp blir helt klart 4 krukor så jag äntligen kan äta mina popcorn i en riktigt skål och inte i stora glass-skålar.

Nu blir det Vindruvor, svartvinbärssaft popcorn i glass skålar till en bra film. Jag tänkte se "Milk" den handlar om Kaliforniens första öppet homosexuella politiker Harvey Milk med Sean Penn i huvudrollen. Han fick även en oscars för bästa manliga huvudroll för den här filmen, den fick även massor av andra nomineringar som tex bästa film.

"Ingen äter popcorn i glass-skålar bättre än Willy"

Stand By Me ! :)



En hyllning till mina gullepluttar <3

London eller Lilla London

Sista kraftfältet att ta sig igenom, sista ansträngning innan sommaruppehåll från studierna. Accessing the WAN är sista delen i nätteknik kursen av "cisco networking academy program". Det är en sak som är bra med den här utbildningen, att den är internationell och inte bunden till ett visst land eller språk. Du kan jobba som nätadministratör i indien eller som nätdesigner i dalarna. Jag ska försöka att få ett jobb utomlands efter utbildningen.

Jag är sugen på att få se världen, Och att jobba är ett bra sätt att träffa nya människor och samtidigt tjäna pengar så man kan resa. Jag vill jobba i en storstad som tex London. Det skulle inte vara fel att jobba i USA om man kunde hitta nåt där. LA, New York, California. Kanske drömmer nu men det känns inte som att det skulle vara omöjligt. Men samtidigt läskigt att ge sig av utanför Sveriges gränser. Ifall det inte blir nåt jobbande utomlands så blir det Göteborg. Jag tror att jag skulle trivas bättre där än i stockholm.

Jag hörde en sån skön göteborgare som prata i radion. I radioprogrammet så skulle man få ringa in och berätta en limrick och den här killen prata om allt möjligt. Hans polare kallades för Huvet, ett sånt skönt smeknamn och ifall han skulle få en son så skulle han döpa han till Axel haha. Antingen så blir det London eller lilla London tror jag :). Jag har varit väldigt inaktiv här på bloggen och det kommer jag säkert att fortsätta att vara innan jag blir klar med plugget. Det är ungefär 2-3 veckor innan jag är precis klar med allt i plugget.

När det är klart så blire lan, fest, solande, sportande och sköönt umgänge med grabbarna innan det är dags att resa. Jag hoppas att jag kan få ut lite pengar så jag kan göra en soft resa, helst till nått soligt land. Vill ligga på beachen och träffa tjejer och dricka margaritas. Att se en bok på 600 sidor som måste läsas och kunna allt i den när det är strålande sol ute är inte roligt. Så jag går jämnt ut och läser men det slutar med att jag typ somnar i solen, Visst det är så jäkla sköönt men det är inte bra för mitt lärande. Och nu när man inte har haft en dator på 3 veckor så är man sugen på att nörda lite.

Det är world of warcraft som gör det. Det är ett sånt sjukt Abstinens spel. Man blir absolut beroende av det ifall man börjar. Så dom som inte har börjat lira det, börja inte.

Imorn så ska jag dra till gymmet sen efter det så ska jag sola solarium och få en massage :). Det ska bli så sköönt.


Peace, Love Willy Ponken


Datormani

Jag har varit utan dator i snart 2 veckor nu. Jag överlever inte så mycket längre. Vad ska jag ta mig till. Träningsvärk i tårna, äckliga tomater, oändligt mycket vatten, plugg och tidiga föreläsningar är bara några saker som jag tänkter och sysselsätter mig med. Men du har ju i alla fall tv, kankse du tänkter då. Jo visst har jag det men har jag några kanaler som man kan kolla på. Nej om inte gillar "Mike brady besöker amerikanska skolor" på SVT24. Förutom det så är Ally mcbeal helt okej, ända problemmet är att att det programmet visas inte förens kvart över 2 på natten. Jag borde lägga mig, men är jag trött? ähh skitsamma jag ser på ally och sen sover. klocka är 4a, hmm inte somnat ännu. Så ser det ut varje kväll ungefär. Missar den tidiga föreläsningen och vaknar trött som fan.

I NEED MY COMPUTER.

jag har kommit igång med träningen ordentligt. Så skönnt.Jag har fått 1 veckas gratis medlemskort på nordic club, ett gym i kalmar. Där jag nu pumpar varje dag. Jag kör speciellt väldigt mycket kondition, eftersom jag är sugen på att börja spela fotboll igen. Jag tänkte att jag tränar på som fan nu under sommaren så kan jag börja lira till hösten. Efter att man har kollat på bois lira fotboll. det laget som dino lirar i så blir  man så sugen på att hoppa in och visa hur det ska gå till. Jag vet inte hur många kommentarer jag drog att till och med pecka skulle göra bättre ifrån sig än dom på planen. Jag är rätt så sugen på att åtminstonde börja i ett division 4 lag, inte sämre än ett division 5 i alla fall. Fast jag är mest sugen på att få bra träning som samtidigt är rolig. Att spendera timmar på ett löpband är inte så lockande. Fast otroligt skönt efteråt när man känner att man har gett allt.

Ge allt eller ingenting.

RSS 2.0