HYPEHYPE!

En ny säsong av Hype börjar, dom kommer att gå igenom festivalerna i sverige och träffa band som artic monkeys, Grizzly Bear och El perro del mar från way out west i göteborg och peace and love i borlänge. Och så får vi även en intervju med Glasvegas.
På tv2 klockan 20.00 den 27 augusti

Och veckan efter det så kommer dom att göra en intervju med Quentin Tarantino!

missa inte det ;D

Windows 7

Skatter Tech har skapat högupplösta wallpapers till windows 7. Dom är så snygga att ha som bakgrunder till din dator.









Ladda ner hela paketet HÄR

Man vs Moon

Hur skulle det se ut ifall vi inte hade bestigit Månen förens nu ?





ANTICHRIST

PEPP!




Det är alldeles för mycket skit som görs idag och som ingår i skräck genre. Att man skjuter en zombie i tusen bitar kallar inte jag för skräck, utan för komedi. En skräckfilm är en film där man ska psykologiskt må dåligt efter en film haha. Lite överdrivet men man ska i alla fall inte skratta som jag oftast gör när pecka väljer film ;D haha

Lars von Trier som har gjort denna film, och hans filmer brukar bli antingen så är den riktigt dålig eller så är den jäkligt bra. Denna film verkar sjuk, den har alla delar för att göra en psykologisk skräckis. Ett par åker bort från sitt normala liv och allt som påminner dom om deras son som precis dött till en stuga ute i en mystisk skog.efter att ha sörjt. Kvinnan mår bra psykiskt och måste ta medicin hennes  man som är väldigt orolig över henne.. Mannen spelas av Willem Dafoe som är strålande i sina roller, spelar oftast läskiga skurkar som i tex spindelmannen, det blir intressant att se honom i denna roll som en beskydande och sörjande man. Kvinnan spelas av en fransk skådespelare som heter Charlotte Gainsbourg, jag har inte sett nån film med henne, men hon verkar perfekt för denna roll. Och jag läste att denna är baserad på Lars Von Triers värsta madrömmar, vet inte hur mycket som stämmer där men jag hoppas på att få Madrömmar efter Antichrist.

MOVIE TIME

JAG ÄLSKAR FILM!

Vad gör jagnär man har tråkigt en regnig dag?
Vad gör jag när jag inte orkar gå ut?
Vad gör jag när jag ska ta en paus från pluggandet?
Vad gör jag till maten ?

JAG SER FILM!





Active

Jag har som sagt lagt ner blogg skrivandet över sommaren. Jag har inte haft någon lust eller behov av att dela med vad som händer i mitt liv just nu. Jag har nu kommit tillbaka ;d jag ska börja skriva mer och dela med mig av mina tankar :)

Sånt som jag tycker är intressant just nu är alla filmer som kommer förväntansfullt längtar efter. Och nu så börjar plugget igen, "älskade" plugget ;D, inte nånting som jag ser fram emot, dock så ska det bli gött att komma tillbaka till studentlivet. Alla fester och nätter på studentkåren. Dock så kommer ju hyran tillbaka, inte den mysigaste att ha på samvetet med tanke på att den är väldigt hög.

Men hoppas att få lite nya och mer läsare nu när man ska ta upp skrivandet igen :)

Love Willy

RSS 2.0