Rain with Rob McKenna

             
Varför ska det regna varje dag. jag tycker dock väldigt mycket om regn. det är så mysigt att stänga in sig med chocklad och en filt och bara sitta och kolla på nån film med en person. Men när man inte har en person att krypa ner under filten med så känns det inte så roligt att det regnar. Så kan det inte sluta nu. Jag vill vara solbränd och slicka på tonvis med callipos. Speciellt den nya smaken, Ananas, Otroligt god och läskande. Och jag har endast badat 1 gång på hela sommarn. Det känns som att allt bara rullar förbi en. Jag har säkert spelat poker med grabbarna mer än vad jag har bytt kalingar. Det känns i alla fall som det.



Regn, duggregn, dagg, snö, hagel. Ja det finns massor olika typer av Regn. Regn förknippas ofta med sorg och tråkigheter. I alla fall i vissa delar av världen där det regnar mycket. I vissa delar av världen är regn väldigt uppskattat, i vissa delar av afrika så avgudar man regn, speciellt monsun regn. Det är något heligt som man ska ta vara på. Men man kan ju förstå att det eftersom det inte regnar så ofta där och att dom har säkert över 40 grader varmt på vissa ställen. Tänkt om det hade varit 40 grader här i västervik. Okej kanske inte 40 grader, det kanske hade räckt med 30 grader. Jag skulle sola och bada varje dag. I Liftarens guide till galaxen så berättas det om en fiktiv person som heter Rob McKenna, som älskas av regnet så mycket att regnet hela tiden vill regna på honom. Under hela hans liv har det regnat på honom han har  varit med om över 100 olika sorters regn. Till slut berättar han för pressen att det regnar på honom hela tiden, då världen får reda på detta, vill de betala honom flera miljarder för att t.ex åka till öknen, där det behövs regn. Va grymt det hade varit. Han kunde ha löst ordet svält. Han kunde ha åkt till det stället som det är störst svält i. Och sen bara ståt över en stor balja och sen stått där några månader. Sen är det bara att åka till nästa ställe. Men jag vill inte att han ska komma till västervik. Det borde finnas en person som solen alltid lyser på. Jag skulle vilja vara den personen. Eftersom man blir gladare ifall det är sol ute. Då borde ju jag vara hur lycklig som helst.
Aja solen, framförallt värmen kan titta fram lite nu.

Allergisk

Så här känner jag mej varje morgon.



jag är en nattmänniska. Och alla morgonar är en plåga. att lixom häva sig upp när man är helt slut och bara vill sova. BARA LITE TILL. ASSÅ BARA 5 MIN TILL. och sen så förover man sig. jag vet inte hur många gånger det har hänt för mej när jag fortfarande gick i skolan. Finns det nåt skönare än att ätta klockan på 6 och en bara snozzza :). somna om och somna om. För när man frågar nån vad dom tycker är skönt så är det alltid nån som äger att det är så skönt att sova. men det är det ju egentligen inte, för man märker ju inte när man sover. det som är skönt är att ligga och mysa precis innan man somnar :).  Jag går upp tittar ut lite genom fönstret. Har grannen klippt gräset ? ser man fortfarande havet elr har den frusit till is i det här pissvädret ?. Jag Somnar i soffan, tittar på lite tv, äter frukost. Skit tråkigt, jag kan inte ens äta frukot på morgonen, inget är fan gott på morgonen. BLÄÄHH.

JAG ÄR ALLERGISK MOT MORGON!

En skön film.

Kung Fu Panda



En skön film om en panda som vill behärska kung fu. kanske lite svårt när han är lite för fet och endast har lagat nudlar i hela sitt liv. Den var jäkligt skön och rolig..

Se den ;)

Natty: skön låt

Natty - Bedroom Eyes



Väldigt lung och skön låt.
dock lite deppig men den funkar ändån :)

En dikt.

Drowning


I'm sitting here in front of the computer, sick as a dog.
Both physical and mental.. Both on the outside and the inside.
 
Then a thought strikes my mind.

Why? Why am I doing this to myself? Why am I doing this to them around me? Isn't it better just if I lay down and just die? or is it better to just ignore all the feelings that push me down all the time? I do not know, I do not know anymore.

 
I'm just sitting here in front of the computer, Drowning in a sea of feelings and thoughts.


dikten är hämtad från http://www.diktkonst.se, den är alltså inte skriven av mej.

RSS 2.0