Road Trip





I lördags så var vi ute på en liten road trip till Linköping, valon skulle göra ett prov som han visste att han skulle kugga på så vi hängde med och gjorde han sällskap. Vi tänkte att vi skiter i att sova, orka gå och lägga sig när man ska åka klockan 6 på morgonen. Så vi satte uppe och lana tills vi skulle åka, det var väldigt kallt ute och inte var det varmare bilen förrens nån satte på värmen på 40 grader, då blev det alldeles för varmt men hellre det än att frysa häcken av sig. Vi var så jäkla trötta så det fanns inte, asså man kunde hålla sig vaken och så men snacka om att vi hade damp ena sekunden och nästa var irreterad. På vägen dit så snackade vi spök historier, det var lite skrämmande faktiskt med tanke på att det fortfarande var mörkt ute. Spökhistorier, myter, voodoo. Fanns det nåt som inte kom upp. Man fick lite rysningar men så snart solen gick upp så blev det tråkigt. När vi väl kom till linköpings universitet så sjöng vi massa och hoppa i bilen. Vi var säkert väldigt pinsamma men det skiter i alla fall jag i. Jag åt en väldigt äcklig macka som frukost fast kaffet var väldigt gott. Sen så stråsa vi runt på stan, ingen som köpte nåt eller så, sen så var så sjukt hungiga allihop så vi skulle dra till en kina resturang och fy fan va äklig maten var. Jag som brukar älska sån mat, indiskt, kinesiskt mm. Dom hade inte skallat räckorna och använt alldeles för mycket fritös smet till dom mini räkorna, nudlarna var torra, ingen service överhuvetaget, jag tror inte ens dom sa hej när vi kom. Och det skulle faktiskt vara bra ifall man fick äta upp tallriken innan dom tar bort den. Där kommer jag inte äta igen. Ifall man betalar över 100 kr som inte är så mycket dock men visst fan borde man få ett hej för dom pengarna ;D. Sen så åkte vi hem efter det. Det var väldigt roligt dock, har jämnt det med mina boys ;D

Nu så har jag handlat och pluggat som fan. Måste kunna massa frågor om operativsystem och jag har inte varit på så många föreläsningar pga förskylning och lathet. Nu så ska jag göra mej en cappucino och ta en pepparkaka samtidgt som jag ska kolla på Twin Peaks.

pöss


GHOST



Band of Horses - Is There a Ghost

BBB

Bestlutsångest, böcker och bröst

Asså när det gäller vårt kompisgäng så kan vi fan aldrig bestämma oss över någonting. Vi har planerat vinterresa efter vinterresa utan några resultat. I 8an var vi alla så peppa på att dra till fjällen, supa och åka snowboard. Men näe det var ju alltid nån som inte hade pengar elr inte ville. Det enda beslutet vi någonsin har genomfört är en resa till Örebros simhall. Och det var ju när vi alla var 18 år. Lite pinsamt det är väl då man ska åka och festa nånstans typ. Inte leka Loch ness i rushebanan. Nu så har vi bestämt att vi ska åka till sällen nån gång i januari, fårse ifall det blir av. Nu i lördags så skulle jag ha lite fest täntke jag med mina närmaste vänner. äta god mat med god dricka och lite finlir på pokern. Men helt plötsligt hade vi ingen dricka och tiden fick och när klockan var 9 så var alla opeppa, även jag. Så det sluta med att vi bestämde oss att lana istället. Det var väldigt roligt faktisk, första gången alla spelade samma spel. Så det var underhållande. Så vi nördade på hela helgen och gick och la oss när min syster gick upp för att dra på matte lektion. Så det blev god dryck (cola) och trevligt sällskap framför datorn istället. Mycket roligare att sitta och spela när man lanar. Då kommer den mera sociala biten in och det blir betydligt mycket trevligare. När man växer upp mer och mer så lär man sig att uppskatta allt mer. Det har jag märkt. jag kan tycka att det är roligt att mata fåglarna i parken haha. När man var mindre så ville man bara hem och spela dator. Dock så är det ju antarktis ute så nu vill jag inget annat än spela data och dricka varm chocklad efter plugget. Jag har börjat lira wow igen. En klasskompis som lura i mej det. Och jag är fast igen. Det är så otroligt roligt. Jag gör ju inget annat annars under vintern så jag kan lika gärna spela det. mycket roligare nu när mina polare börjat lira.

Betalade mina räkningar idag. det var inte rolgit att se alla pengar sjunka på bankontot.

mobilräkning= 1000 kr
hyra= 2200 kr
tv innehav= 500kr
internet= 300 kr
böcker= 1000 kr
medlemskap=500 kr
dator reperation= 2000 kr

HJÄLPT MEJ!.

Sen så måste jag ha pengar till mat och så vill man ju gärna festa lite. Det vet jag dock inte ifall jag kommer at ha råd med denna månad. Jag som hade tänkt att köpa ett gym kort den här månaden. Jag prov tränade på ett gym precis där jag bor, i berga. Kraftvärket hete det och det var faktiskt bättre än jag trodde. Inbyggd tv i deras konditions maskiner, faktiskt vädigt bra, ma glömmer helt bort att man springer. Jag såg på fotbollsgalan samtidgt som jag förlorade över 1000 kalorier. jag körde ett hårt träningspass, kanske lite för hårt jag hade ont i brösten i flera dar efter. Jag känner mig faktiskt seg fortfarande. Ändå tränar jag ganska ofta.

Jag ser på Xena krigarprinsessan nu ;D .. jag kommer ihåg när jag kollade på det när jag var liten, det var så bra då, alla häftiga krigskonster hon kunde. Nu så är allt en komedi, man ser så tydligt att allt är skådespeleri och det ska det ju inte ;D.

aja nu ska jag kolla på en mycket bättre serie, Californication

Ha det gött. pöss på er

Nobody Knows Me At All



The Weepies - Nobody Knows Me At All

Nuet

Har ni nån gång förstått att ni är fast i nuet. Gör samma saker, tänkter samma, hoppas på samma saker. Det har jag nog gjort allt för länge nu. Jag kan inte säga om mina känslor är äkta eller ifall man längtar tillbacka till känslan. Jag vill inte leva ett liv där jag gör samma saker varje dag hela livet ut. Jag ska anstränga mej mer för att göra andra saker än vad jag gör nu, försöka göra mig själv glad. Jag försöker jämnt få andra att må bra. Man kan inte förlita sig på att andra ska göra en lycklig. Kanske dags för mig att få in det i mitt huvud. Man säger att vill det enna och det andra, utan att göra det, vad är det för bullshit. Man lever bara en gång, en klysha, men förmodligen en sann sådan. "Förmodligen" man vet ju inte om det finns ett liv efter döden.

Jag tar mitt kaffe och banan varje morgon, drar på föreläsning, drar hem och pluggar, och sen lägger sig.
på helger så super man arslet av sig och hoppas att problemen ska vara glömda.Man raggar på nån ointressant brud som man får hoppas få med hem. Man glömmer allt för några timmar men man vaknar så är problemmen kvar. Fast hellre vakna och känna att man har gjort nått än att vakna och tycka att man aldrig hittar på nåt.

Hellre vakna i pinsamhet än att vakna ensam.

Mirror's Edge



Årets spel. i en helt otrolig miljö bland skyskraper och glas och reflektioner så ger EA ett spel som jag tror chockar dom flesta. En tjej vid namn Faith tillhör en grupp som inte håller med den övriga världen att den är så underbar, eftersom som hon har dom åsikterna så blir hon helt plötsligt jagad av polisen. Det finns inget altenativ än att springa. I en hård bevak värld av utvecklade poliser så blir det svårt att hålla sig gömd. En sak är säker denna tjej är på rymmen! Man ser världen genom hennes ögon. Smuts på fasaden, hennes reflektioner i fönstren. Faith är en "runner" en som tycker om att klara olika hinder snabbt, allt från byggnader till stenväggar. Hon får helt plötsligt användning av detta och står inför sitt livs svåraste uppgift att rymma från polisen. Denna trailer är helt och hållet In gameplay. Det är alltså taget direkt ur spelet. Jag tror att det detta spel kommer revolutionera first person shooter genren med sitt nya sätt att spela. När jag ser sånna här spel så börjar jag nästan gråta att jag inte har en bättre dator. Detta spel är verkligen inte nått man ska köra på en halvtaskig 15 tums skärm med dom sämsta grafik inställningarna. Utan detta är spel som förlitar sig mycket på att spelet ska vara snyggt, realistiskt och spännande. Det finns ingen tid att andas, ingen tid att dricka, ingen tid att vara snäll. Bara en sak är säker när man spelar detta spel, man lär sig att springa !!




RSS 2.0