William Tipsar

Jag har så otroligt mycket sparade sidor i favoriter och nu har jag inte så mycket för mig så jag tänkte rensa och se vad jag vill ha kvar och vad som ska bort. Och då tänkte jag passa på att dela med mig några av dom sidor som har varit några av dom som jag har tryckt mest på under åren. Och ja det är verkligen år sen jag rensade mina favoriter.


stockholmstreetstyle

En hemsida om design och mode i kläder, allt från kändisar till egna stilar etc. Det som är mest intressant på denna sida är streetstyle delen av hemsidan, där dom år ut på stan och tar foton på personer med olika stilar, och där personerna även berättar om sin stil och vart dom har köpt kläderna ifrån. En väldigt bra sida ifall man vill ha lite inspiration till lite nya plagg i garderoben.


yankodesign

En sida där du verkligen hittar allt om design, älskar att gå in och kolla och läsa om allt. Om livsstil, arkitektur, teknologi, produktdesign med mera.


alladrinkar

Behöver nog inte beskriva så mycket om denna sida. Där hittar du alla drinkar som du någonsin kan dricka, finns säkert några som du inte kan dricka för den delen med. Det som är väldigt bra med denna sida är att du kan söka på en ingrediens och sen få upp alla drinkar som innehåller den. Ska du på fest?! In och sök på nåt smarrigt.


tresbienshop

Helt underbara kläder för den som har lite mer att spendera för. Underbara skor, underbara tshirtar. Väldigt hög klass på denna sida. Jag skulle inte säga nej till att få nåntingt från denna sida. Älskar dom stilarna som presenteras/säljs på sidan. En väldigt retro och relax stil. Och det är inte bara min åsikt om herr kläderna som gör att jag vill dela med mig denna sida utan det är väldigt snygga tjej kläder med. Check it out.


111vox

Denna sida är för dom som vill ha en lite mer slapp fast ändå snygg och utmanande stil, och även något billigare än tresbiens kläder. Jag tycker att klädsidan hade mycket snyggare kläder för nått år sedan tyvärr, fast deras utbud av accessoarer, musik, litteratur och skor håller en bra klass.


facehunter

En blogg somsom är väldigt intressant när det gäller olika klädstilar. Endast en sida med foton, söker hela tiden efter nya stilar, ny design. Ochså en väldigt bra sida ifall man vill få lite tips, tyvärr är det mest tjejkläder men det kommer även upp lite kill kläder då och då.


deviantart

En konstnärlig sida. Där kan man lägga upp foton, målningar, teckningar. Du hittar allt ifrån speldesign till litteratur. Och det är inte lite heller. Du kanske vill ha en ny bakgrundsbild, kolla in andras photoshop arbeten, eller bara älskar foton, då är denna sida värt ett besök.


eioclothing

För dom som gillar t-shirtar. Skit snygga t-shirtar på denna sida. Oftast med lite större och utmanade motiv men ändå ganska cleant. Dom har inget större utbud men det dom har är läckert.

Det var allt som jag ville dela med mig.

Cya Soon, Love Willy

Sometimes, a hug is all what we need!

Juan Mann en man som levde i London när hans värld gick i kras och var tvungen att åka hem och planet landade på Syndeys flygplats med endast en väska med kläder och problem. När han steg av planet så slog det han, att han inte hade nån som välkomnade honom hem, han var en främling i sin egen hemstad, han hade ingen ställe han kunde kalla hem. Medans han stod där, såg andra främlingar krama om vänner och familj med öppna armar och leenden så tänkte han att han ville ha nån som skulle vara glad och välkomna honom. Så han gjorde en skylt där det stod "FREE HUGS" och gick runt lite. Första person som kramade honom, klappade honom på ryggen och sa att hennes hund hade dött den morgonen. Nästa person som kramade honom sa att den morgonen var det 1 år sedan hennes dotter hade dött i en bil olycka, och det hon behövde just nu, när hon kände sig som mest ensam, var en kram.




Att sätta ett leende på en annans person läppar kan göra den otroligt glad. Alla har problem och en kram kanske inte löser problemet men att sätta ett leende på den personens läppar och få person att känna sig lite gladare, lite mindre ledsnare gör att man själv känner sig lite bättre. Så han fortsatte att göra detta, och han uppmanar alla att "hug the world". Ser du nån som behöver en kram! Krama henne/honom. Det kan göra både personen och dig gladare.

Min Bergodalbana

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag men jag känner för att skriva och kommer bara att skriva på nu ;d. så jag kanske kommer att ta bort meningen som jag skrev innan ifall jag kommer på nåt att skriva om och då har jag ju skrivit den helt i onödan. hmm konstigt resonemang där. Jag är nog en sån person iofs, att jag gör saker utan att tänkta mig för och sen efter så tänkter jag att det där skulle jag inte sagt eller gjort nu så har jag inget exempel. Så är det alltid när man ska berätta om nåt så glömmer jag bort det haha.

Jag har gjort så otroligt mycket idag. Jag vaknar på morgonen och kommer in i köket och säger direkt till mig själv att jag måste städa idag, och det sen slog det mig att jag faktiskt pratade med mig själv för jag sa verkligen det hmm. Jag kan komma på mig själv och tänkta varför sa jag det där högt. Det var likadant i biblan, jag satt och plugga med louise och så efter ett tag så satte jag på mig hörlurarna och tänkte läsa lite och sen efter ett tag så klappar lollo mig på ryggen och säger att jag ska sluta sjunga, haha. Jag hade då sjungt ett tag och flertal tittade på mig i rummet. Lite pinsamt, men det känns som att det inte går att undvika. jag sjunger mig fram i livet.

Jag fick även se min polare när jag gick ut och slängde soperna, han sa att han längtar efter att få följa med i arken. och sen skuttade han vidare till grannen och grävde lite i grannens sallads plantor.

Nåt annat som jag gillar att göra är att träna. ifall jag inte tränar så mår jag inte bra. Jag har nu börjat med ett nytt träningsprogram. Ett väldigt hårt sådant, och det ser ut såhär.

Måndag - Styrka
Tisdag -  Löpning
Onsdag - Styrka
Torsdag - Löpning
Fredag - Styrka
Lördag - Löpning
Söndag - Vila

Och som ni ser så vilar jag endast 1 dag i veckan och detta har jag följt nu i 3 veckor och jag känner mig väldigt pigg och betydligt mycket starkare. Det är ett 16 veckors tränings program för att få ner hullet på magen och resten av kroppen med för den delen ;D. Jag får se ifall jag klarar att hänga i så länge, ifall man ser resultat så blir man ju mer pepp på att fortsätta. Jag har ju använt mig av detta program innan men jag gav upp efter ungefär 1 månad, eftersom det var allt för jobbigt att köra pararellt med fotbollen men nu när jag inte gör det så har jag ju inga ursäkter. Och självklart så är det ett kost program med, utan rätt typ av kost så är det helt onödigt att ens gå till gymmet. Jag är väldigt laddad inför detta program och hoppas att jag ska komma i bättre form. Eftersom jag har spelat fotboll sedans jag var typ 6 år och nu slutat/uppehåll med det så känner jag mig så ur form. Och eftersom jag hade mer muskler, bättre kondition och såg bättre ut enligt min åsikt så sjunker ju mitt självförtroende ganska kraftigt men det ska det bli ändring på.

Det här med självförtroende är ett väldigt viktigt för varje person, utan ett bra självförtroende så får man det mycket svårare i livet. Att hantera förluster, att hantera dags rutiner, att träffa nya personer, att kunna vara social är alla stora faktorer som funkar betydligt mycket bättre ifall man har ett bra självförtroende. När det gäller mig själv så har jag gjort en "bergodalbana av mitt självförtroende", det har gått upp och ner. Och när det väl är nere så är det svårt att få det att bli bättre. tex när jag var ihop med en tjej, vi hade inte haft det så bra ett tag, mitt självförtroende sjönk till botten och senare så tog det slut, jo vad händer med självförtroendet då, jo det sjunker ännu mer när  man inte trodde att det kunde det. Och då blir det ännu svårare att komma tillbaka från den förlusten och ta nya tag. Vad gör man för att få bättre självförtroende! Jag tror att alla skulle vilja ha lite bättre självförtroende. Det finns alltid nåt som ligger inne i "själen" och tär på en.

Min bergodalbana är i alla fall på väg uppåt nu. Åtminstonde tror jag det, jag har klarat av den jobbiga vägen ner och nu är den på väg uppåt mot nya höjder, nya utmaningar.

Jag hoppas att det blir en lång väg uppåt.



Willy´s ARK

MAT! Jag vill ha mat nu, jag sitter i skolan och är fruktansvärt hungrig så jag ska snart dra mig hemåt men först så tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg om vad jag har varit med om dom senaste dagarna.

Igår lagade jag mig en riktigt god köttbit. Jag gjorde en egen marinad med grillolja och lite kryddor och citron. riktigt gott blev det. Jag lagade potatismos, riktigt potatismos, inte sånt dära äckligt pulvermos, stekte paprika och jag sen la i i potatismoset. Jag äter paprika till allt. Jag har en hel låda med paprikor i kylskåpet. Och sen knäckte jag en öl till det, en "red stripes", jamaicansk öl. Och sen satte på en film till maten. Det var länge sen jag njöt så mycket som jag gjorde då. Så det blir att laga mig en köttbit idag med.

Igår så var jag på jakt efter en micro. Asså det är sjukt hur mycket jag vill ha en micro nu. Jag har ju en ugn men att värma/tina saker i den tar tid. Så ifall man ska tina några stekar så måste man ju jämnt planera att sätt apå ungen typ 2 timmar innan man ska äta och när man är student så orkar man varken det eller har tid för det. Och POPCORN, jag vill poppa popcornoch sen hälla massa salt över dom och sen mosa i mej i mägnder. jag älskar popcorn och det måste nogochså vara det nyttigaste snackset, ifall man inte tar smörpopcorn för det är ju inte nyttigt. Jag gick till centrum och kollade, nej det var inte så populärt att sälja microvågsugnar där itne. så jag gick upp till Giraffen, ett köpcentrum i kalmar. Dom har affärer till allt. Jag kollade på lidl, ingen micro. Jag kollade på Siba. dom sålde flera fast alla gick för dryga 1000 lappen och det har jag inte råd med att panga ut just nu. Jag hittade i alla fall inte någon i en lämplig prisklass så jag tänkte att jag åker upp till ikea, dom måste ha en billig micro. Jag hittade en, det ståd 300 på prislappen! nej vänta det var visst en "0" till. 3000 KR för en micro, herregud.

Så jag gick därifrån utan hoppet om att jag skulle få några popcorn till filmen som gick på tvn den kvällen. Det började småregna lite när man var på väg hemmåt som att det inte var nog att man hade gått runt hela stan under några timmar.

Helt plötsligt när man går över en bro så står det en svan och tittar på mej 1 meter ifrån mej. jag blev livrädd och hoppa bakåt. Jag tänkte nu jävlar, nu attackerar den haha. Men det var nästan som att svanen log mot mej och skratta som att han tänkte " Haha ofta du blev rädd"  eller "nu skrämde jag dig allt" ;0. Efter det så vill jag nästan ta hem honom. Va chockade alla hade blivit ifall man hade en svan som husdjur. Han kunde ju hämta mina tofflor och tidningen. Han skulle kunna heta Anki. Jag vet att svan inte är en anka men vafan ska en svan heta då ? :)

Jag skulle vilja ha ett husdjur, jag funderar på en guldfisk. kanske inte så mycket till "husdjur" men ändå nånting. Jag får nämnligen inte ha nåt husdjur i lägenheten. Annars skulle lätt Börni följt med mig, Min katt. Han är en riktig lirare, Det enda han gör är att äta mat i mängder och gå ut och jaga lite tjejer. Eller jaga och jaga, Jag har aldrig sett katten springa nån gång, han är så lat så han är verkligen en riktig mys katt. Så jag tror att alla tjejer kommer till honom  istället.

I morse så skulle jag gå till skolan. Vad tror du att jag ser :s. Jo en hare. Endast Ungefär 4 meter bort. Och som ordspåket lyder "men nära skjuter ingen hare". Jag börjar tro att alla dessa djur söker upp mig, Snart kommer jag väl att höra dom prata och jag kommer att kunna svara tillbacka. Eller så vill gud att jag ska bygga en ark, en ark som ska transportera alla kalmars djur till öland. Kanske därför det har legat massa brädor utanför min lägenhet. Och jag slår vad om att jag kommer att komma fram nåt djur till mig nu när jag kommer att åka hem. Ifall det gör det då blir jag fan skraj, Då får fan gud ge mig nåt slutdatum för båtfärden.

Jag hoppas att alla djuren och min ark kommer att bli klar snart. Och att jag överlever båtturen för jag lär säckert bara få ihop någon rodbåt.

Cya soon. Love Willy

RUN FOREST

Idag har jag fått besök från mina kära mor och far. Och med dom följde en himla massa saker. Allt från tavlor till bestick och nu eckar det inte i min lägenhet som innan. Med översikt över varvsholmen och med en liten havsutsikt så sitter jag i köket och blickar ut på snön som lägger sig på granens gröna tak. Kala grenar mot en blå himmel, ganska fint.

Mat Mat Mat, i mängder flyger dom in i frysen. Allt från kött till grönsaker. Nu så kan jag inte klaga på att jag inte har någon mat bara för att jag inte orkar att laga mat. Nu kan jag inte övertala mig själv att köpa skräpmat, och det är positivt. Man är ju inte som när man var liten. All mat åkte ut där det skulle men nu på senare dar så fastnar ju det lite där och där, på magen på låren ;d. Man börjar bli gammal och gaggig, och att man nu får komma in på systemet gör ju inte så att man blir nyttigare.

Det har även slinkat in en och annan möbel i lägenheten, ett rött bord med 2 stolar, köksbord, en säng, satt upp nya gardiner i både köket och vardagsrummet. Allt som fattas är en soffa och ett soffbord och även en TV. Jag längtar sjukt mycket efter att ha en tv, även att jag nästan aldrig kollar på tv nu för tiden så måste det ändå finnas en i närheten. Det blir helt tyst och konstigt utan en tv. Man kan inte direkt Läsa en bok tillsammans ifall några vänner kommer på besök. Utan det är ju som sagt sällskapligt att bara kolla på en TV.

Ny design på bloggen som ni säkert märkt eftersom ni läser detta inlägg, våra konstigt annars. Jag gillar "clean" design på allt jag köper och vill ha. Jag vill dock få in en bild på mej, en stor och färgglad uppe till höger. Så ifall det är nån som har en bra kamera så får ni gärna plåta lite hehe.

RUN FOREST RUUUNNN ...
5 ggr i veckan så springer jag som bara dänn. Runt centrum, runt skolan och tillbaka. Jag springer så dant så jag odlar skägg innan jag har kommit tillbaka. Näe men det är skönt att ha kommit igång med träning igen. Det blir ju inte så ofta när man går en dator linje, tyvärr. Fast nu jäklar, ingen ro här inte.

Jag älskar älskar filmen, Forest Gump.
En av mina absoluta favorit filmer efter shawshank redemption. En story som inte många filmer kan slå. Ifall nån inte har sett den så skriv! Man måste ha sett den.

Nu längtar jag efter att steka lite fläskfilè och ta en bira och samtigt kolla på champions league som är nästa vecka. Det ska bli väldigt skönt att slappna av efter allt plugg i skolan. Och att man har en fräsh lägenhet gör det allt mycket trevligare när man väl slappnar av som jag inte gör allt för ofta nu för tiden.

Imorn så ska jag träffa Alexandra. Yippie, det var så länge sen. Ska bli trevligt att spendera några timmar med henne :).

Nu tänkte jag dra en film, Gomorra heter den som är baserad på en bok. Och vi ska göra lite popcorn och bara chilla.

Cya all. love Willy

Don't Think Twice, It's Alright

Hej om det är nån som fortfarande läser nått på denna blogg, jag kan förstå att man har slutat pga att det inte har kommit ett enda inlägg på månader. Jag har haft så mycket i skolan så jag har varit väldigt lat och inte varit intresserad av att skriva något. Fast nu jäklar, nu måste jag börja skriva av mig lite :) Jag vill börja med att dela med mig en sång som är så otroligt bra. En väldigt gammal klassiker med Bob Dylan.

Don't Think Twice, It's Alright




One of the best songs ever written. Bob Dylan is a living legend.

RSS 2.0