Vampyren

Idag har jag haft en sån jäkla seg dag. Jag vakna och tänkte gå på föreläsningen men kände mej helt död och sa till mej själv "det är inte värt det" och somna om igen. när jag vakna fick jag dåligt samvete att jag hade skippat den för jag har typ inte gått på nån tidig föreläsning den här veckan så då kollade jag på 2 föreläsnignar på nätet, eftersom dom spelar in alla pga att det man kan läsa denna kurs på distans om man vill och det är skit bra att dom spelar in för dom kan bara se dom där istället för att gå upp klockan 7 en svinkall morgon, det första man ser är frosten på rutan och istapparna i björken i trädgården.. jag hatar morgonar, jag är nattmänniska. Jag skulle passa som vampyr, bara vara uppe på nätterna och bara dricka massa redbull istället för blod. Finns ingen godare dryck än redbull. så sött och god. jag är beroende, i know.  Det är alldeles för mycket socker och skit i en sån dära dryck. men jag har hittat en dryck som är otroligt god som jag försöker ersätta mina redbull, den heter "En till" som är 100% äppelmust som är smaksatt med antingen jordgubbar, ananas och nått mer som jag inte kommer på nu, i glasflaska. fast dom är mycket dyrare och går bara att köpa i centrum.

Sen så fick jag dåligt samvete att jag satt inne. så jag drar och ut och springer, springer och springer som bara den. Jag kom så långt som till IKEA som är en bit här i från. Då börjar det spö regna och fy bövelens va kallt det blev. bara för att jävlas lite till så skulle det blåsa som bara den. Man ba " gud vad har jag gjort nu " .... det måste ha varit mitt straff för den skippade lektionen. Det var skönt att ta en dusch i alla fall .. det var lite ensamt kanske, hade gärnat delat duschen med nån, fast det var i alla fall varmt.

Idag så tänkte jag laga ris med tonfisk i satay sås som fanns att köpa på konserv på ica. Det såg så  gott ut på burken. men så snabbt jag öppnade den så förståd jag att jag aldrig skulle köpa nåt liknande igen. Det var så äckligt. en konstigt röra som stank katt mat. jag trodde verkligen att jag hade köpt fel, men det var inte kattmat konstigt nog, för det borde det ha varit. Så det blev fiskpinnar och ris. inte så värst gott när man inte hade nån sås elr nåt till ..

Dock så har jag bokat tid för en tatuering nu och det ska bli väldigt roligt att ta. lite nervös men mest roligt :)


SO WATCH OUT, I HAUNT AT NIGHT!

INTE FIREFOX

Min blogg ser inte bra ut för dom som använder firefox, jag har ändrat nåt i html filen så det har blivit så och orkar inte leta uppd et och fixa det. eftesom explorer har lösare standard och läser inte av den som firefox gör så ser min sida bättre ut där. Så använde explorer när ni läser min blogg :)


Green Eggs and Ham



Detta är en otroligt bra film. Filmen handlar om sam som är efterbliven, han en dotter som heter Lucy som är helt bedårande. Sam älskar att läsa "Green Eggs and Ham by Dr" för Lucy. Det är en väldigt gripande och rörande film. Socialen blir inkopplade för att utreda ifall sam kan ta hand om lucy eller inte. Man får följa sam och lucy som kämpar för att vara med varandra. Sean Penn som spelar sam, spelar så otroligt bra, han fick en oscar för bästa manliga skådespelare för denna prestation. Dakota fanning är som vanligt helt otroligt söt och spelar fantastiskt som hon alltid gör, Man kan helt enkelt inte gilla henne i nån film. Även Michelle Pfeiffer som spelar advokaten, gör att denna film är fulländad. Den kom ut 2001 och som blev nominerad till flera oscars och fick 8 andra olika priser.

Jag älskar slutet på denna film men det hade varit lite fel att skriva slutet innan nån har sett den så :)

ni bör se denna film i alla fall ... på återseende, pussar

Leende

idag såg jag på postkodlotteriets grannyra, jag förmodar att det är nån typ av final på postkodlotteriet. Jag är själv inte med i det men min mor och far är det, men dom gick bara med för att grannen gjrode det. För tänkt om grannen vinner massa och så vinner inte vi.

Upp på scenen så kommer det 2 st 70 åringar. Rickard Sjöberg skricker

- nu tar vi bort pappret runt checken och kollar hur mkt du har vunnit, JA DUHAR VUNNIT 19 MILJONER.

och efter der så kommer det massa jubel från vinnaren ? :S ehh näe inte precis.

jag kan förstå att man kanske inte tro sina örön i detta tillfälle men det kommer väl ändå nån typ av reaktion på att man åtminstonde har vunnit. Denna person står helt stilla och tar imot checken. inte ett leende inte en kropps reaktion, ingenting. Sånna personer är inte ens värda att vinna så mycket som 19 miljoner. Det är sjukt mycket pengar, jag undrar hur mkt man ska behöva ge kärrignen för att hon ska ge ett leende. Och vad ska hon med dom pengarna till.

Asså jag tycker att det kan vara roligt att se hur nån ung person bara jublar och typ börjar gråta för att man har vunnit. Jag skulle hoppa upp och ner och få världens löjligaste ansikts uttryck tror ja. Jag skulle se ut som att jag först dog och sen kom till liv igen ;D.

Den andra vann så mycket som 24 miljoner. Ja så här mycket har aldrig nån vunnit någonsin i postkod lotteriet, hur 
 
- ja hur kändes det nu när du har vunnit så här mycket pengar?

- ja det är väl roligt.

JA DET ÄR VÄL ROLIGT??.. näe asså jag kan förstå att dom är gamla kanske inte behöver dessa pengar och på så sätt kankse inte bryr sig att dom har vunnit men hallå ge alla ett leende åtminstonde.

Asså det är säkert 80 % av alla som är med i det dära lotteriet som är över 50 år, så det är nog därför jag bara ser gamla vinna på det dära.

Som sagt jag blir lite irreterad :) när folk inte kan uppskatta att nån annan ger en miljon belopp, det är sjukt.

jag blir skitglad, när jag gör någon att skratta eller glad. ifall jag får ett par använda smutsiga strumpor i julklapp så kan jag åtminstonde ge ett leende.


Vänner



Jakob Hellman - Vara vänner

sjukt bra text

"men hon öppna ett fönster och hon blåser vind och bryter min lag"

William Tipsar

Hype

Ett nöjesmagasin om musik,film, kultur, mode. väldigt intressant och roligt ifall man gillar musik och film. Man träffar olika personer inom dessa ämnen. Dessa avsnitt går sänds på svt:s webbtv som heter "play". jag gillar det för dom tar upp allt inom populärkultur, tips recensioner inom film och musik och komedi och allt som dom känner för helt enkelt inom dessa ämnen. Som nämnt i trailern så är detta program som en godis påse :)

The Moment

En blogg som NY times står för. Där skriver olika personer som jobbar på tidnignen om mode,mat, design mm. Man kan enkelt välja en kategori till höger för att gå till det som intresserar dig. Jag brukar gå in och kika lite då och då. Det finns alltid nåt som jag finner intressant och vill läsa om.

Nationalgeographic

Nationalgeographic är en sida om natur, djur, antikt, kultur mm. Jag är väldigt intresserad av djur och gamla kulturer som tex maya folket. Jag tycker att naturlivet är väldigt intressant och bara att man vet att man inte har sett alla djur och växter på vår jord är intressant. Nåt som jag vill göra är att se valar eller späckhuggare i verkligheten. jag tycker att dom är enastående djur. Det är faktiskt dom största djuren som finns på vår planet. Kanske inte i hela rymden, finns säkert nån annan planet där det finns några jätte stora alien valar. Det kan du läsa om ochså på sidan, kankse inte om alien valar, men om rymden och forskning.

Dom Kallar Oss Artister

Nu när musikbyrån har lagt ner så kommer dom som vara med där att skapa ett nytt musik program som heter "dom kallar oss artister"  som kommer att gå på 1:an. Där man får följa olika artister i deras vardag. Det kommer att sändas kl 21.00 varje tisdag från och med 28 oktober. Det kommer jag lätt att följa. Det är roligt att se hur en artist är gemfört med hur man föreställde att dom skulle vara när man hör på en sång. Man brukar skapa en liten egen bild av hur den sångaren/gruppen är när man hör en låt. Det tycker jag lätt att ni ska kolla på när det börjar. lätt lätt lätt

Det var allt jag hade att bjuda på. Ni fick lite av varje som jag tycker är intressant, hoppas att ni tkr det med ;D

kramkram


Filosofi lektion?

I detta blogg inlägg tänkte jag skriva om allt som finns i mitt huvud nu.

nåt som alltid har legat  nära hjärtat är musik.

fanns det inte  nåt som hete musik så skulle inte jag klara vardagen.
fanns det inte nåt som musik skulle inte jag vara lika glad som jag är.
fanns det inte musik så skulle jag komma i tid till föreläsningar.
fanns det inte musik så skulle jag sovit på alla resor som jag gör.
fanns det inte musik så skulle inte jag ha dansat nånting.
fanns det inte musik så skulle jag ha en annan personlighet än den jag har idag.
fanns det inte musik så skulle inte jag vara den personen som jag är idag.
fanns det inte musik så skulle inte jag tycka att livet var lika roligt.

Livet ?

Vad betecknar livet ? Det typiska rubriken " vad är livet"
ingen som kan svara på det. Det som betecknar livet är den person man själv är. inte vad din granne tycker om sin gräsmatta, inte vad din barndomskompis tycker om sin cykel. Livet är vad man själv gör det till. Vill man vara en väldigt sur och tråkig person som sitter i kassan på konsum i berga centrum. Eller vill man vara en glad och trevlig person som sitter i kassan på konsum.

Saker som gör att folk dras samman männiksor på ett speciellt sätt är musiken. man kan vara en spanjor,fransman,amerikan, en svensk eller en asiat. Där man inte förstår varandras språk men så snabbt man sätter på en låt som båda gillar så kommer man genast närmare varandra. det samma gäller fotboll. Allt som behövs är en boll av lite tyg och en ballong och så kan man förenas på ett enkelt sätt. Jag tror att världen skulle vara en mycket hemskare utan fotboll, musik, dans, alla sporter. allt evenemang där människor förenas.  så tack att musiken finns.

Jag lyssnar jämnt på musik.
När jag vaknar.
på väg till föreläsning
på föreläsningen
på väg hem
när jag lagar mat
när jag nördar framför datorn
när jag ska sova

Nåt som jag tycker är fantastiskt är att musik kan få dig att känna alla känslor man nånsin kan känna, lycka, sorg, hat. Precis allt och det är ganska häftig.

"jag vill att du ska bli förskyld så jag kan ta hand om dig så som du tar hand om mej"

Denna mening får mig att tänkta på alexandra. jag vet inte vrf kanske för att jag gillade att ta hand om henne när hon var sjuk och hon ville ta hand om mej när jag var sjuk. Jag saknar när jag fick dig att skratta. saknar att se dina bulliga kinder när jag fick dig att le :) och mycket annat men jag tänkter inte skriva det eftersom vi inte är ihop längre så det kanske låter lite konstigt inte vet jag men kom åtminstonde hem till sverige så jag får krama dig. 
 
Egentligen borde jag väl plugga men jag orkar inte öppna den dära jäkla boken så jag skriver lite här istället

har ni sett amerikanska galdiatorerna :S gör det inte ifall ni inte vill se på komedi, för om man jämnför med svenska gladatorerna så är det verkligen en komedi. Näe jag har nog snackat om allt för onödiga saker så jag slutar här..

hare gött dom som orkar läsa :)

Brillor

jag har köpt 2 par nya glassögon och även en klocka men klockan var sönder när jag öppnade förpackningen så det blir ingen bild på den utan det får ni när jag antingen får en ny eller får den lagad.



Tråk & Jogg

Idag så var man tvungen att gå upp tidigt. Man såg frost av kylan på fönsterbrädet. Synen av frost gör att man blir kylig innan man går ut. Tanken av att sitta i en stor datasal med 260 sidors labrations uppgifter i 4 timmar. Tanken att ligga kvar under det varma täcket med en varm dryck och en tjej intill sig skulle inte vara fel. jag har även haft svårt att somna dom 2 senaste dagarna, vet inte varför. Så jag har typ somnat på föreläsningarna och tanken på att man måste läsa 160 sidors Cisco för att komma ikapp när man kommer hem är inte så uppigande. jag läste unge för 30 sidor sen så gav jag upp och intlade mej att det är ju faktiskt ganska mycket repetition från förra boken i dom 2 första kapitlen. Ut och jogga, efter mycket flås och fläng så kom jag ut på en udde Det var så fiint där så jag var tvungen att vila, ALLTSÅ inte pga att jag var trött, nej asså jag var ju inte trött utan det var utsikten asså ;D. jag hitta även en fin blomma som jag var tvungen att ta kort på.

 

4 bugg och en coca cola




I helgen så blev det fest och åter fest. Eftersom jag klarade av 2 tentor som jag inte trodde att jag skulle göra så blev det utan tveken partaj i helgen. jag åkte hem på fredan för att ha kareoke fest hos mej. vi lagade ungsbakade paprikor, i paprikorna så hade vi ris stekt lök och svamp blandat med tomatsås och sen lite kryddor på det. det var gott och lite annorlundare än det vanliga tacos som vi alltid brukar ta. Vi sjöng my heart will go on, 4 bugg och en coca cola och YMCA. När vi hade "sjungit" elr snarare gapat, eftersom ingen av oss kan sjunga. så fick vi skjuss ner till stan där vi chejkade loss på morella och senare till paladium där jag träffa massa folk som man inte sett på länge, även nya ansiktet som har snackat med lite över internet. Det var trevligt. På lördag morgon så gick jag upp och tog bussen hem till kalmar. Vi tog en taxi till elie och förfesta, man fick även möta ett par falkenbergare ;D. Sen blev det kåren.

 Piff och Puff = mats och william, är alltid lika fulla haha ;D. 



Dan efter så blev det mys med här krabaten. Börni my bejbi ;D


Food



Köttbullar med brunsås, nåt som slår mcdonalds lätt.

RSS 2.0