Orsaker

Ett kort litet inlägg om Bloggar.

Varför skiver man blogg. Det är så otroligt många som har börjat skriva det och det kommer bara fler. Vad har ni för orsaker till att man skriver, delar med delar av sitt liv. Man tycker det är roligt?, det tycker nog alla iofs, för man hade väl inte skrivit ifall man tycker det är tråkigt. Man tycker det är coolt? alla andra gör ju det? Det finns så otroligt många som har kläder, mode, shopping som intresse och skriver då om det. Jag tror att det är väldigt många som inte är intresserade av detta fenomen;D. Tycker att det börjar bli lite jobbigt. Jag tror att den gruppen förknippar mode,shopping osv med blogg!. Detta vårre ett fel antagande. Det finns så många bloggar, om allt, om bilar, om tvspel, om politik om intressanta personers liv.

varför bloggar du.!?

Jag skriver inte för att min granne eller min katt ska läsa min blogg. jag skriver för att jag själv vill få ut saker och ting ur min hjärna. När jag känner att ja det här skulle jag vilja dela med mig med nån så skriver jag det här. Även om ingen kommer att läsat eller om 100 personer skulle göra det så bryr jag mig inte., skulle dock gilla ifall ån vill läsa min blogg självklart men mitt mål med att skriva här är att rensa min skalle.

Jag tycker att det är intressant med mode och kläder osv men jag tycker att allt för mycket kretsar runt det i bloggvärlden.

Jag hoppas få läsa mycket andra intressanta bloggar i framtiden ;D
 
Peace Willy.






BANANA



haha ;D

Kan inte sluta skratta åt REMI ! vilken kille..

kolla in hans klipp på youtube eller tryck på klippen efter det här videon.

Remi Gaillard

<3

Happy old year

Det nya året, det gamla året. Hur har året sett ut egentligen. Man tog studenten, och vakna upp i ovisshet vad som kommer att hända. Jag hade ingen aning om vad man ville jobba med i framtiden. trött på västervik som jag var, sökte jag skolor för att ha göra nånting. Jag var inte säker ifall jag skulle välja att ta ett av dom programmen jag kom in på, utan jag tog det lite som det kom. Jobbade på lager 157, trevliga jobbkamrater gjorde jobbet väldigt roligt och tidsdrivande. Dock så fick man inte jobba lika mycket som jag hade hoppats på men med tanke på att det är så svårt att få jobb nu för tiden så var jag nöjd. sen så fick man reda på att man kom in på högskolan i kalmar. Ska jag ta det eller inte!. jag tog chansen att komma ifrån västervik som jag var så trött på, slut med flickvännen, mina närmaste vänner börjar plugga/flyttar till andra städer. Vafan jag drog och pluggade fast att jag kanske inte var så jätte pepp på att plugga. Men det visades vara ett bra val. trivs bra i kalmar. Mycket mysig och trevlig stad, och även nära till västervik ifall jag skulle få hemlängtan. Övningskör som en dåre och bokar uppkörning. som man tyvärr kuggar på. men det var första uppkörningen så jag hade inga förväntningar men jag kunde nog köra lite bättre än vad jag gjorde som att tex glömma bältet. Kanske inte det bästa på en uppkörning. En skit nervös william drar till kalmar den 1 september. Efter att man hade kommit dit och träffat den nya klassen så släpptes den nervösa känslan och man blev as pepp på nollningen som höll på i 2 veckor. Alldeles för mycket supande, men utan tvekan värt det. Skulle lätt vilja göra om den.  Tiden rullade på, nu så är det vinter, alla tentor avklarade. Första gången man inte låg efter med något, otroligt skönt. jul fest och nyårs fest som tyvärr blev väldigt tråkigt pga att min mormor har gått bort

vila i fred mormor <3

Hon gick bort för att hon var gammal, hon hade så ont. det var bra för henne att detta hände. Hon är på en bättre plats nu.

Snart fyller man år. 20 år, systemet direkt. :) ska nog inte ha en större fest utan det blir att umgås med vänner och ha roligt med dom.

Västervik, västervik, vilken stad. samma personer alltid uta på krogen. Man hälsar på alla som är där som man alltid gör när man möter personer på krogen, kunde dock vara nån annan som inte träffat på ett tag. men nej det är alltid samma personer. tyvärr.

En person som kommer från västervik, kommer jag aldrig glömma. Alexandra! Den tiden jag har haft med dig. har varit underbar. När man kommer till västervik så påminner allt om dig. Vad man än ser på och är så påminner allt om dig. En orsak att jag inte ville vara kvar i västervik just då när jag valde att flytta till kalmar. Men du kommer alltid vara en del av mitt hjärta. Kanske inte den delen som jag hade önskat men en del kommer du alltid ha och jag önskar att jag få ha kvar dig i mitt liv på ett eller annat sätt även om det skulle vara svårt. saknar dig.

Hur kommer det nya året se ut ?

Mycket pluggande, det är självklart. Jag hoppas att nån av mina vänner får jobb som aupair i london som dom båda vill. Så man kan komma och hälsa på, vill till london. Längtar tills man får komma här ifrån. Mycket festande blir det :) mycket fina brudar att träffa i kalmar.. utan tveken, dom finns överallt ;0 man trampar fan på dom när man kommer och går i korridoren. Sen så blir det att lägga ner väldigt mycket tid på att hitta en egen lägenhet. Vill inte vara inneboende längre jag vill köpa en egen brödrost och äggkokare. Jag står i kö så snart borde man få nått som passar mig. Så kompisar kan komma och hälsa på. Det kan dom ju inte nu och det är väldigt tråkigt.

Det blir roligt att följa kalmar FF! hoppas att dom kan göra om förra säsongen, tror dock att det kan bli svårt men hoppas bara att nanne stanne kvar. Det är hans förtjänst att dom vann. Ny arena är på g, den blir dock inte klar förrens 2012 tror jag det var. Tycker dock att fredrikskans har ett väldigt fint läge, synd att den är för liten för champions league. Jag ska även till Paris med min syster. Det ska bli väldigt roligt. åka upp i eifeltornet om man vågar. Sen så blir det att söka sommar jobb. jag vill helst inte söka i västervik men vi får se vad man gör.

Det kommer säkert att vara ett mycket roligare år än det som har varit.

2009!

RSS 2.0