Luktar på blommorna

image4

SOMMARN ÄR HÄR


 

Man märkte direkt att sommarn var på väg. När jag tog min trasiga cykel som jag blir galen på( till träningen) , såg jag en ekorre. Jag stanna upp och kollade på han. Han kollade på mej. Om ekorrar kunde prata tror jag att han skulle säga " vad stirrar du på? har du aldrig sett en ekorre förut ? :). När jag fortsatte så fick jag en citronfjäril i ögat. eller nästan i ögat. Det var i alla fall härligt att inte ha nån stress och bara lyssna på fåglarna. jag är nog en sån person som tänkter på allt för mkt saker. jag satte mej i gräset ett tag och tänkte ( jag tar det lite lungt och njuter För jag har ju mycket tid innan träningen Börjar. Jag satt där i gräset och luktade på blommorna. . Jag vill vara som tjuren ferdinand, som bara sitter under sin kork-ek och luuuktaaar på bloommorna.

Ingen stress,ingen press!
Ingen stress ? hmmm


och helt plötsligt så kom stressen. upp på min batmo bike och räzer fart till träningen.


Det finns allt för mkt stress här i världen. så idag avslutar jag med dialogen


- varför leker inte du med alla andra tjurarna ferdinand ?

- näee, jag vill bara sitta under min kork ek och luuuuktar på bloommmorna!


Ref. Fritt Land

*Det finns ett land som ligger vid havet, där vindarnablåser hårt. Det är mitt land och ingen kan ta det.*


sjunger plura i låten fritt land. Det är dagens citat som känns närmast hjärtat idag. Den låten lyssnade jag på minst 20 ggr, lika mycket som jag är en gud på att spela låtar så dom blir tjatiga är plura 100 ggr så mer gud på att sjunga. det är nåt speciellt över denna man, mörk skrovlig röst med en härlig tonart som skär in i hjärtat. Hans poetiska texter står över alla våra problem och drömmar  vår vardag.


jag sjunger -"En gång var jag en rik man, men vägen är en farlig dam. En affär i baksätet av bilar. Hon är mörkret bakom strålkastarljuset."


-


Match imorn. Kommer att bli jobbigt att spela med halsont och snor hängandes ner till skorna. Får hoppas på vackert väder. Solen har kommit fram från vår kyla. ska bli mysigt att umgås med min flickvän alexandra imorn. Längtar åhh. <3

Alexandra, you make my day honey!


-


Ref.

Hm.Hm.Hm. Fritt land. Hm.Hm.Hm. Fritt land.


RSS 2.0